Wie we zijn

Carriere

Carriere

Carriere

Carriere

Carriere

Carriere

Mijn interesse in het ruimtelijke bestuursrecht ontstond tijdens mijn rechtenstudie in Tilburg. Ik liep stage bij een waterschap en werkte tijdens mijn studie bij een gerenommeerd vastgoedadviesbureau in Den Bosch waar grondexploitatie en gebiedsontwikkeling een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden waren. Daarna heb ik mijn Specialisatie 4,5 jaar ingezet en doorontwikkeld als advocaat bij Dirkzwager Advocaten in Nijmegen en Arnhem. Na een korte samenwerking met Sleutels Advocaten in Nijmegen heb ik in 2016 met Wiert Leistra ons kantoor LiebregtsLeistra Advocaten opgericht. Ik ben gespecialiseerd in bestemmingsplanprocedures, handhaving, en omgevingsvergunningen voor verschillende aspecten die bij vastgoedontwikkelingen komen kijken.

Visie

Het voorkomen en oplossen van geschillen is mijn doel als advocaat, uiteraard met nadruk op het belang van mijn cliënt. Het delen van kennis is mijn voornaamste doel met deze website. Hiermee wil ik u, leek of professional, meer inzicht geven in de juridische aspecten van het omgevingsrecht. Met deze kennis kunt u zelf aan de slag (op eigen risico), of u kunt professionele bijstand inroepen. In een bestuursrechtelijke procedure is bijstand door een advocaat niet verplicht. Van belang is echter wel dat u zich goed laat inlichten over de juridische aspecten van uw probleem. Welke route u ook kiest, hopelijk kan ik met deze website of nadere dienstverlening bijdragen aan de oplossing van dat probleem.

Werkzaamheden

Ik werk voor alle partijen die in aanraking komen met het omgevingsrecht. Dat kunnen (semi)overheden, ondernemers en particulieren zijn. Ik treed op als advocaat en daarmee tevens als adviseur, onderhandelaar of mediator. Graag wordt ik aan de voorzijde betrokken bij een geschil zodat er geen dingen zijn gezegd of gebeurd die uw standpunt kunnen verzwakken.

Mijn werkgebied is heel Nederland. Telefonisch overleg of contacten per mail maken dat een advocaat niet meer om de hoek gevestigd hoeft te zijn. Voor een uitgebreid advies of het voeren van een juridische procedure spreek ik wel graag minstens één maal in persoon af om kennis te maken én alle feiten en omstandigheden volstrekt helder te hebben.

Liebregts Leistra

Waar we u mee kunnen helpen

LiebregtsLeistra is een advocatenkantoor met advocaten en juristen die gespecialiseerd zijn in vastgoedgerelateerde juridische vraagstukken. Wilt u weten of wij u kunnen helpen?

Ontdek meer